Heb je interesse in leefstijlcoaching of runningtherapie, neem dan contact op met Marieke Wenting via https://www.stappeninleefstijl.nl

Contact

Wil je hulp in de vorm van leefstijlcoaching, runningtherapie of wil je meedoen met het CooL-leefstijlprogramma of met Salus SMARTsize? Wil je meer informatie of persoonlijk kennismaken? Of wil je om een andere reden contact opnemen bijvoorbeeld als verwijzer, bedrijf, voor een workshop of voor een training? Mail, app of bel me of vul het contactformulier in. Ik reageer (schoolvakanties uitgezonderd) binnen 3 werkdagen. Ik kijk uit naar je bericht!

  Stappen in Leefstijl
  Marieke Wenting
  06-43027744
  marieke@stappeninleefstijl.nl
  KvK-nummer: 81490887
  BTW-nummer: NL003570419B74
  AGB-Code Stappen in Leefstijl: 90069307
  AGB-Code Marieke Wenting: 90110397
  Tarieven
  Algemene voorwaarden
  Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg
  Werkgebied: regio Utrecht & Geldermalsen
  Praktijk Utrecht: Koningin Wilhelminalaan 8 (gebouw de Alchemist 1, kamer 318)
  Praktijk Geldermalsen: J.F. Kennedylaan 1 (op woensdag)
  Ook online afspreken is mogelijk.

  Samenwerking

  Mijn praktijkruimte in Utrecht is gevestigd in de Alchemist (kamer 318), Koningin Wilhelminalaan 8 in Utrecht. De hoofdingang is gevestigd aan de Europalaan 2. Ik werk daar samen met: Petra Saaijer van Frisse Blik Coaching.

  Salus Health centrum Utrecht

  In Salus Health-centrum kun je terecht voor diverse gezondheids- en wellnessbehandelingen, voor groepslessen (zoals yoga), én voor het werken aan een gezonde leefstijl. De ligging, in het historisch centrum en bij de singel, is perfect om naar buiten te gaan voor coaching of running.

  Petra Saaijer is eigenaar van van Frisse Blik Coaching.
  Lifecoaching, stress en burnoutcoaching, loopbaancoaching. Ook kindercoaching zoals Rots en watertraining.

  In Geldermalsen ben ik op woensdag (op afspraak) te vinden op de J.F. Kennedylaan 1, waar Fysioteam-ART is gevestigd. We werken vanuit onze eigen expertise samen op gebied van leefstijl & beweging.