Heb je interesse in leefstijlcoaching of runningtherapie, neem dan contact op met Marieke Wenting via https://www.stappeninleefstijl.nl

Contact

Wil je hulp in de vorm van leefstijlcoaching, runningtherapie of wil je meedoen met het CooL-leefstijlprogramma of met Salus SMARTsize? Wil je meer informatie, kennismaken of een persoonlijke leefstijlscan? Of wil je om een andere reden contact opnemen bijvoorbeeld als verwijzer, bedrijf of voor een workshop, voor de cursus Mindful Run of Mindful Walk of voor de training fysiek & mentaal fit in 6 weken? Mail, app of bel me of vul het contactformulier in. Ik reageer binnen 1 a 2 werkdagen. Ik kijk uit naar je bericht!

  Stappen in Leefstijl
  Marieke Wenting
  06-43027744
  marieke@stappeninleefstijl.nl
  KvK-nummer: 81490887
  BTW-nummer: NL003570419B74
  AGB-Code Stappen in Leefstijl: 90069307
  AGB-Code Marieke Wenting: 90110397
  Tarieven
  Algemene voorwaarden
  Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg
  Werkgebied: regio Utrecht & Geldermalsen
  Praktijk Utrecht: Koningin Wilhelminalaan 8 (gebouw de Alchemist 1, kamer 318)
  Praktijk Geldermalsen: De Panoven 25 (op woensdag)
  Ook online of bij je thuis afspreken is mogelijk.

  Samenwerking

  Mijn nieuwe praktijkruimte in Utrecht is gevestigd in de Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8 in Utrecht. De hoofdingang is gevestigd aan de Europalaan 2. Ik werk daar samen met: Petra Saaijer van Frisse Blik Coaching.

  Salus Health centrum Utrecht

  In Salus Health-centrum kun je terecht voor diverse gezondheids- en wellnessbehandelingen, voor groepslessen (zoals yoga), én voor het werken aan een gezonde leefstijl. De ligging in het historisch centrum en bij de singel, is perfect om naar buiten te gaan voor coaching of running.

  Samen met Petra Saaijer van Frisse Blik Coaching geef ik de training personal coaching & slow running: fysiek & mentaal fit in 6 weken. Deze training bieden we aan in Utrecht (landgoed Amelisweerd). We kunnen deze ook aanbieden op locatie bijv. als incompany training.

  Mijn praktijkruimte in Geldermalsen is gevestigd in de praktijk “Fysiotherapie en Leefstijl West Betuwe” (De Panoven 25 in Geldermalsen). Hilde Kos en Charlotte Klop bieden hier fysiotherapeutische zorg aan volwassenen én kinderen. Charlotte is ook gewichtsconsulent. Wij helpen je als bewegen, afvallen en/of gezond(er) leven niet vanzelf gaan.
  Ik werk op woensdag in De Panoven (op afspraak).