Heb je interesse in leefstijlcoaching of runningtherapie, neem dan contact op met Marieke Wenting via https://www.stappeninleefstijl.nl

Contact

Wil je hulp in de vorm van leefstijlcoaching, runningtherapie of wil je meedoen met het CooL-leefstijlprogramma? Wil je meer informatie, kennismaken of een persoonlijke leefstijlscan? Of wil je om een andere reden contact opnemen bijvoorbeeld als verwijzer, bedrijf of voor een workshop of de training fysiek & mentaal fit in 6 weken? Mail, app of bel me of vul het contactformulier in. Ik reageer binnen 1 a 2 werkdagen. Ik kijk uit naar je bericht!

  Stappen in Leefstijl
  Marieke Wenting
  06-43027744
  marieke@stappeninleefstijl.nl
  KvK-nummer: 81490887
  BTW-nummer: NL003570419B74
  AGB-Code Stappen in Leefstijl: 90069307
  AGB-Code Marieke Wenting: 90110397
  Tarieven
  Algemene voorwaarden
  Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg
  Werkgebied: regio Utrecht & Geldermalsen
  Praktijk Utrecht: Hondsrug 705 (Lunetten)
  Praktijk Geldermalsen: De Panoven 25 (toekomstig adres), tot die tijd: online, bij u thuis of bij Klop fysiotherapie

  Samenwerking

  Mijn praktijkruimte in Utrecht is gevestigd in Centrum Hondsrug in Lunetten. Ik werk daar samen met: Natasja Franchimont, neuromusculair therapeut (o.a. dry needling, triggerpointtherapie & bindweefselmassage) en met Raymond Tieland, sport- en ontspanningsmasseur.

  Salus Health centrum Utrecht

  In Salus Health-centrum kun je terecht voor diverse gezondheids- en wellnessbehandelingen, voor groepslessen (zoals yoga), én voor het werken aan een gezonde leefstijl. De ligging in het historisch centrum en bij de singel, is perfect om naar buiten te gaan voor coaching of running.

  Samen met Petra Saaijer van Frisse Blik Coaching geef ik de training personal coaching & slow running: fysiek & mentaal fit in 6 weken. Deze training bieden we aan in Utrecht (landgoed Amelisweerd).
  We kunnen deze ook aanbieden op locatie bijv. als incompany training.

  In Geldermalsen werk ik samen met Charlotte Klop. Charlotte is bewegingswetenschapper, fysiotherapeut en gewichtsconsulent.
  http://www.klop-fysiotherapie-geldermalsen.nl
  Wij kunnen je helpen als bewegen, afvallen en/of gezond(er) leven niet vanzelf gaan!